Ingyenes szállítás még: 0 Ft
Beváltható kupon / Ajándékutalvány: 0 Ft
Keresési javaslatok
Ajánlott kategóriák
Ajánlott termékek
Ajánlott kategóriák
Keresési javaslatok
Kategóriák
Akciók
Újdonságok
Téli horgászat Carp Zoom módra
Téli horgászat Carp Zoom módra
Dátum: 2023-12-11

A tökéletes etetőanyag télire!

A versenyhorgászok pontosan tudják, hogy milyen sok múlik a megfelelő csalogató anyagon, nehéz terepen nincs kapás a megfelelő keverék nélkül. A nyáron jó kapásokkal járó etetőanyag télen sokszor csődöt mond. Hidegebb vízben inkább az édesebb aromavilágú csalikat érdemes bevetni. Ezekből ajánlunk most néhányat:

A Method Feeder hideg vízi ízvilága kifejezetten a hideg vízi horgászatra lett kifejlesztve. A speciális sötét színezésnek köszönhetően a tapasztalt ravasz pontyok sem fognak gyanakodni. Etetőanyagunkat tovább fokozhatjuk a Method Feeder Attractor + Betain aromafolyadék segítségével. A Carp Zoom etető anyag gyártásánál mindig friss, minőségi összetevőket használnak fel.

Télen finom szerelékkel, 10-12-es horogra a 6-8 mm méretű Method Corn műkukorica vagy a kicsi 3-6 mm méretű 2in1 Turbo gyors oldódású pellet is sikert hozhat. Keverhetjük télen az édesebb ízvilágú pelletet az etetőanyaghoz is, de csaligyűrűvel akár horogcsaliként is eredményesen használható. A kikönnyített horog szinte ellenállás nélkül röpül az etetésen táplálékot szívogató halak szájába. A 6-8 mm-es Duo Dumbel wafters csokoládé narancsos (nagyon kellemes édeskés illatú), a vajsav (NBC) ananász vagy az édes kukorica-eper ízben kiváló eredményeket hozhat.

A legnagyobb ellenség ilyenkor a hideg!

A kitartó horgászoknak télen nem elég egy akármilyen kabát vagy csizma, a Carp Zoom horgászruházati termékei nem csak melegek, de tökéletesen passzolnak a horgász felszereléséhez, legyen az bojlis vagy feeder-es. A Carp Zoom X-CROSS Bakancs teljes bundás béléssel, vízálló bordázott gumitalppal segít megelőzni a lábon keresztüli felfázást, a vastag polár anyagú fülvédős sapkával, a terepszínű felhajtható ujjú kesztyűvel, a kétrészes, teljesen vízhatlan Professional Thermo Ruhával felszerelve bátran felvehetjük a harcot.

A fisch.hu webáruházában kiváló termékeket találsz a téli pontyhorgászatra is.

Bevezető fotó: Tata Derítő-tó, Vivien Reizer

0